Nutriční hodnoty (Brusinkovo-ořechová jablíčka v piškotu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 363 kJ / 1 999 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,52 g |
Tuky | 45,74 g |
– nasycené | 7,92 g |
– nenasycené | 27,24 g |
–– mononenasycené | 10,16 g |
–– polynenasycené | 17,08 g |
––– omega 3 | 2,57 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 341,45 g |
– cukry | 248,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
nastrouhaná kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
máslo a kokos na formu | Kokos strouhaný | |
moučkový cukr a skořice na posypání | Cukr bílý | |
šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 4 malá jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
80 g 80 g brusinkové marmelády | Marmeláda brusinková | 80 g |
30 g 30 g podrcených vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |