Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brusinkovo-ořechová jablíčka v piškotu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 363 kJ /
1 999 kcal
Bílkoviny43,56 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,52 g
Tuky45,74 g
– nasycené7,92 g
– nenasycené27,24 g
–– mononenasycené10,16 g
–– polynenasycené17,08 g
––– omega 32,57 g
Vláknina23,60 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 328 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy341,45 g
– cukry248,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
nastrouhaná kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
máslo a kokos na formu Kokos strouhaný
moučkový cukr a skořice na posypání Cukr bílý
šťáva z jednoho citronu Citrón čerstvý
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
4 4 malá jablka Jablko čerstvé 600 g
80 g 80 g brusinkové marmelády Marmeláda brusinková 80 g
30 g 30 g podrcených vlašských ořechů Vlašské ořechy 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.