Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masová směs v koprovo-dijonské omáčce s česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 043 kJ /
249 kcal
Bílkoviny9,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,38 g
Tuky0,73 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené0,34 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,31 g
––– omega 30,00 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy48,30 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 600 g vepřového masa (masové kousky na 4 porce ) Vepřová kýta
2 2 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
2 2 polévkové lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská
4 4 čajové lžičky kopru čerstvého nebo mraženého - nasekaného Kopr nať čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
masový bujón nebo vývar (není nutný) Bujón hovězí
lžíce lžíce másla Máslo kravské
lžička lžička mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.