Nutriční hodnoty (Masová směs v koprovo-dijonské omáčce s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 043 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 0,73 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 0,34 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,30 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 600 g vepřového masa (masové kousky na 4 porce ) | Vepřová kýta | |
2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
2 2 polévkové lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
4 4 čajové lžičky kopru čerstvého nebo mraženého - nasekaného | Kopr nať čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
masový bujón nebo vývar (není nutný) | Bujón hovězí | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
lžička lžička mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |