Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí na liškách a tymiánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 273 kJ /
1 021 kcal
Bílkoviny8,32 g
– z toho živočišné bílkoviny3,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,37 g
Tuky86,62 g
– nasycené56,66 g
– nenasycené27,67 g
–– mononenasycené25,07 g
–– polynenasycené2,61 g
––– omega 30,62 g
Vláknina7,16 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy33,00 g
– cukry13,38 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 ks 8 ks kuřecích čtvrtek Kuře stehno s kůží
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
mořská sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 hrsti 2 hrsti pokrájený lišek Liška obecná čerstvá
50 ml 50 ml portského vína Víno portské 50 ml
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
100 ml 100 ml drůbežího bujónu Bujón kuřecí BIO
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.