Nutriční hodnoty (Kuřecí na liškách a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 273 kJ / 1 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,37 g |
Tuky | 86,62 g |
– nasycené | 56,66 g |
– nenasycené | 27,67 g |
–– mononenasycené | 25,07 g |
–– polynenasycené | 2,61 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 7,16 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 33,00 g |
– cukry | 13,38 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 ks 8 ks kuřecích čtvrtek | Kuře stehno s kůží | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
mořská sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 hrsti 2 hrsti pokrájený lišek | Liška obecná čerstvá | |
50 ml 50 ml portského vína | Víno portské | 50 ml |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
100 ml 100 ml drůbežího bujónu | Bujón kuřecí BIO | |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |