Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatě upravené , vepřové maso s houbami a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 049 kJ /
251 kcal
Bílkoviny12,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,18 g
Tuky2,34 g
– nasycené1,47 g
– nenasycené0,78 g
–– mononenasycené0,47 g
–– polynenasycené0,31 g
––– omega 30,00 g
Vláknina23,92 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,91 g
– cukry10,77 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky z vepřové krkovičky s kostí Vepřová krkovice
200 g 200 g cherry rajčátek Rajčata cherry 200 g
300 g 300 g hub (hnědé žampiony nebo jakékoliv houby ) Žampion čerstvý 300 g
2 2 polévkové lžíce solamylu (hladké mouky ) Bramborový škrob
3 3 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
50 ml 50 ml červeného vína Víno červené suché 50 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1,5 1,5 polévkové lžíce másla Máslo kravské 1.5 g
+ vývar (z kostí) Vývar hovězí
tymián Tymián sušený
petrželka (apod) Petržel nať čerstvá
čerstvý zázvor Zázvor čerstvý
+ brokolice Brokolice čerstvá
mrkev nebo jiná zelenina Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.