Nutriční hodnoty (Šťavnatě upravené , vepřové maso s houbami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,18 g |
Tuky | 2,34 g |
– nasycené | 1,47 g |
– nenasycené | 0,78 g |
–– mononenasycené | 0,47 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 23,92 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,91 g |
– cukry | 10,77 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky z vepřové krkovičky s kostí | Vepřová krkovice | |
200 g 200 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 200 g |
300 g 300 g hub (hnědé žampiony nebo jakékoliv houby ) | Žampion čerstvý | 300 g |
2 2 polévkové lžíce solamylu (hladké mouky ) | Bramborový škrob | |
3 3 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
50 ml 50 ml červeného vína | Víno červené suché | 50 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1,5 1,5 polévkové lžíce másla | Máslo kravské | 1.5 g |
+ vývar (z kostí) | Vývar hovězí | |
tymián | Tymián sušený | |
petrželka (apod) | Petržel nať čerstvá | |
čerstvý zázvor | Zázvor čerstvý | |
+ brokolice | Brokolice čerstvá | |
mrkev nebo jiná zelenina | Mrkev čerstvá |