Nutriční hodnoty (Jemný kečup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 582 kJ / 3 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,96 g |
Tuky | 15,55 g |
– nasycené | 3,62 g |
– nenasycené | 7,94 g |
–– mononenasycené | 2,02 g |
–– polynenasycené | 5,92 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 124,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 731,70 g |
– cukry | 658,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kg 4 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 4000 g |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
150 ml 150 ml octa | Ocet lihový | 150 ml |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
2 lžičky 2 lžičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
1 lžička 1 lžička celého černého pepře | Pepř černý | 5 g |
4 4 polévkové lžíce soli | Sůl mořská | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
špetka špetka zázvoru | Zázvor sušený |