Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemný kečup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 582 kJ /
3 485 kcal
Bílkoviny46,96 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,96 g
Tuky15,55 g
– nasycené3,62 g
– nenasycené7,94 g
–– mononenasycené2,02 g
–– polynenasycené5,92 g
––– omega 30,40 g
Vláknina124,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 387 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy731,70 g
– cukry658,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kg 4 kg rajčat Rajče červené čerstvé 4000 g
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
300 g 300 g cukru Cukr bílý 300 g
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
150 ml 150 ml octa Ocet lihový 150 ml
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 5 hřebíčků Hřebíček
2 lžičky 2 lžičky mleté červené papriky Paprika červená sušená 2 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
1 lžička 1 lžička celého černého pepře Pepř černý 5 g
4 4 polévkové lžíce soli Sůl mořská
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
špetka špetka zázvoru Zázvor sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.