Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s mandlemi a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 037 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 40,92 g |
– nasycené | 11,20 g |
– nenasycené | 18,58 g |
–– mononenasycené | 13,83 g |
–– polynenasycené | 4,75 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 3,00 g |
Sodík | 554 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 42,60 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích játer | Játra kuřecí | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mandlové lupínky | Mandle loupané | |
cibule | Cibule čerstvá | |
jablka | Jablko čerstvé | |
olej | Olej řepkový |