Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s mandlemi a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 037 kJ /
965 kcal
Bílkoviny105,96 g
– z toho živočišné bílkoviny101,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky40,92 g
– nasycené11,20 g
– nenasycené18,58 g
–– mononenasycené13,83 g
–– polynenasycené4,75 g
––– omega 30,10 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 3,00 g
Sodík 554 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy42,60 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích játer Játra kuřecí 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mandlové lupínky Mandle loupané
cibule Cibule čerstvá
jablka Jablko čerstvé
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.