Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s liškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 781 kJ /
3 772 kcal
Bílkoviny174,25 g
– z toho živočišné bílkoviny171,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky255,75 g
– nasycené162,71 g
– nenasycené92,63 g
–– mononenasycené24,26 g
–– polynenasycené68,37 g
––– omega 30,06 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 42,08 g
Sůl113,69 g
Sacharidy188,85 g
– cukry11,29 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 brambor Brambor zimní 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 100 slaniny Špek
hrst hrst lišek (popř. hlívy) Liška obecná čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
1-1,5 l 1-1,5 l bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 1250 g
50 ml 50 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 50 ml
kousek kousek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.