Nutriční hodnoty (Vločkový nákyp s rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 740 kJ / 1 611 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,84 g |
| Tuky | 79,34 g |
| – nasycené | 38,40 g |
| – nenasycené | 32,70 g |
| –– mononenasycené | 26,28 g |
| –– polynenasycené | 6,42 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 12,72 g |
| Cholesterol | 935 mg |
| Sodík | 904 mg |
| Sůl | 2,13 g |
| Sacharidy | 158,60 g |
| – cukry | 77,30 g |
| ––– laktóza | 24,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 120 g 120 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 120 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
| rybíz | Rybíz červený čerstvý | |
| tuk na vymazání formy | Margarín |