Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupicový švestkovo-jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 200 kJ /
6 262 kcal
Bílkoviny162,06 g
– z toho živočišné bílkoviny102,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,45 g
Tuky292,30 g
– nasycené170,62 g
– nenasycené102,81 g
–– mononenasycené87,87 g
–– polynenasycené14,94 g
––– omega 32,07 g
Vláknina42,00 g
Cholesterol 2,09 g
Sodík 1,29 g
Sůl3,29 g
Sacharidy724,80 g
– cukry354,00 g
––– laktóza84,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
125 g 125 g změklého másla Máslo kravské 125 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
1,5 l 1,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1500 ml
200 g 200 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 200 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
2 2 vanilínové cukry Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce cukru kupice Cukr bílý 75 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
15 15 švestek Švestky čerstvé 300 g
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
skořicový cukr (dle chuti) Cukr skořicový
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.