Nutriční hodnoty (Bylinkové kuře ve vinné šťávě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 593 kJ / 859 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 68,80 g |
– nasycené | 42,60 g |
– nenasycené | 25,20 g |
–– mononenasycené | 22,80 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 1,04 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 7,24 g |
– cukry | 4,24 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřata | Kuře | |
1/2 svazku 1/2 svazku tymiánu | Tymián sušený | |
svazek svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
svazek svazek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
svazek svazek libečku | Libeček čerstvý | |
2 KL 2 KL hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
50 ml 50 ml portského vína | Víno portské | 50 ml |
30 ml 30 ml whisky | Whisky | 30 ml |
30 ml 30 ml sherry | Sherry | 30 ml |
kmín | Kmín | |
uvařené brambory | Brambor zimní |