Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tažený štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 455 kJ /
1 304 kcal
Bílkoviny29,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky37,80 g
– nasycené22,20 g
– nenasycené14,20 g
–– mononenasycené10,90 g
–– polynenasycené3,30 g
––– omega 30,37 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy208,12 g
– cukry37,82 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka (20 g) Cukr bílý 25 g
40 g 40 g rozehřátého másla Máslo kravské 40 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
100 ml 100 ml teplé vody Voda 100 ml
strouhaná jablka Jablko čerstvé
skořicový cukr Cukr skořicový
rozinky namočené v rumu Rozinky
tuk na vymazání plechu Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.