Nutriční hodnoty (Kdoulový krém - polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 131 kJ / 1 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 87,86 g |
– nasycené | 55,04 g |
– nenasycené | 30,06 g |
–– mononenasycené | 25,01 g |
–– polynenasycené | 5,05 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 161,74 g |
– cukry | 157,51 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 ks 3 ks kdoule | Kdoule čerstvá | |
voda | Voda | |
1 ks 1 ks skořice | Skořice ceylonská | |
6 ks 6 ks hřebíčků | Hřebíček | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cca 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
1-2 1-2 polévkové lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |