Nutriční hodnoty (Květák v octě jako okurky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 773 kJ / 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,20 g |
– cukry | 45,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
květák | Květák čerstvý | |
1 kousek 1 kousek bobkového listu | Bobkový list sušený | |
8 kuliček 8 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
1 kulička 1 kulička nového koření | Nové koření | |
3 kolečka 3 kolečka mrkve | Mrkev čerstvá | |
3 kolečka 3 kolečka cibule | Cibule čerstvá | |
1 1 vrchovatá lžička soli | Sůl mořská | |
60 ml 60 ml octa | Ocet lihový | 60 ml |
3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru | Cukr bílý | 45 g |
1 1 feferonka (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá |