Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák v octě jako okurky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie773 kJ /
185 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy46,20 g
– cukry45,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
květák Květák čerstvý
1 kousek 1 kousek bobkového listu Bobkový list sušený
8 kuliček 8 kuliček černého pepře Pepř černý
1 kulička 1 kulička nového koření Nové koření
3 kolečka 3 kolečka mrkve Mrkev čerstvá
3 kolečka 3 kolečka cibule Cibule čerstvá
1 1 vrchovatá lžička soli Sůl mořská
60 ml 60 ml octa Ocet lihový 60 ml
3 lžíce 3 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 45 g
1 1 feferonka (nemusí být) Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.