Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandarinková bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 229 kJ /
5 313 kcal
Bílkoviny75,86 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky273,87 g
– nasycené24,14 g
– nenasycené233,10 g
–– mononenasycené164,60 g
–– polynenasycené68,50 g
––– omega 320,58 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 309 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy628,65 g
– cukry272,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 hrníček 1 hrníček oleje Olej řepkový 250 ml
2 2 konzervované mandarinky nebo jiné ovoce Mandarinka zavařená
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.