Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Božský "jablšpek")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 116 kJ /
745 kcal
Bílkoviny5,47 g
– z toho živočišné bílkoviny2,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,02 g
Tuky60,06 g
– nasycené29,12 g
– nenasycené29,94 g
–– mononenasycené25,27 g
–– polynenasycené4,68 g
––– omega 30,15 g
Vláknina13,96 g
Cholesterol 49 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,80 g
Sacharidy40,57 g
– cukry32,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 listové těsto ( mražené nebo chlazené) Listové těsto
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
70 g 70 g farmářské slaniny Špek 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vejce na potření Vejce slepičí
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.