Nutriční hodnoty (Božský "jablšpek")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 116 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,02 g |
Tuky | 60,06 g |
– nasycené | 29,12 g |
– nenasycené | 29,94 g |
–– mononenasycené | 25,27 g |
–– polynenasycené | 4,68 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 13,96 g |
Cholesterol | 49 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 40,57 g |
– cukry | 32,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listové těsto ( mražené nebo chlazené) | Listové těsto | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
70 g 70 g farmářské slaniny | Špek | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
kmín | Kmín |