Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lečo s bůčkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 855 kJ /
4 507 kcal
Bílkoviny187,91 g
– z toho živočišné bílkoviny169,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,57 g
Tuky365,22 g
– nasycené105,85 g
– nenasycené191,48 g
–– mononenasycené155,33 g
–– polynenasycené36,14 g
––– omega 31,42 g
Vláknina32,09 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 4,25 g
Sůl9,82 g
Sacharidy103,29 g
– cukry57,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg libového bůčku Vepřový bok 1000 g
4-5 ks 4-5 ks zelených paprik Paprika zelená čerstvá 675 g
6-8 ks 6-8 ks rajčat Rajče červené čerstvé 560 g
2 ks 2 ks cibule Cibule čerstvá 138 g
2 ks 2 ks cibule s natí Cibulka jarní čerstvá
3 PL 3 PL sádla Sádlo vepřové 45 g
3 ks 3 ks vejce Vejce slepičí 189 g
1 PL 1 PL Vegety nebo 2 ks zeleninového bujónu Kořenící směs sypká 15 g
1 PL 1 PL mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1/2 PL 1/2 PL mleté pálivé papriky Paprika pálivá 7.5 g
1 PL 1 PL Solamylu Bramborový škrob 15 g
kmín Kmín
pepř Pepř černý
čubrica Čubrica
1 - 2 PL 1 - 2 PL rajčesnekové směsi dle: http://www.toprecepty.cz/recept/28774-cesnekovo-rajcatova-smes-bez-konzervace/

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.