Nutriční hodnoty (Lečo s bůčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 855 kJ / 4 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 169,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,57 g |
Tuky | 365,22 g |
– nasycené | 105,85 g |
– nenasycené | 191,48 g |
–– mononenasycené | 155,33 g |
–– polynenasycené | 36,14 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 32,09 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 4,25 g |
Sůl | 9,82 g |
Sacharidy | 103,29 g |
– cukry | 57,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg libového bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
4-5 ks 4-5 ks zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | 675 g |
6-8 ks 6-8 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 560 g |
2 ks 2 ks cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
2 ks 2 ks cibule s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
3 PL 3 PL sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
3 ks 3 ks vejce | Vejce slepičí | 189 g |
1 PL 1 PL Vegety nebo 2 ks zeleninového bujónu | Kořenící směs sypká | 15 g |
1 PL 1 PL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1/2 PL 1/2 PL mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 7.5 g |
1 PL 1 PL Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
čubrica | Čubrica | |
1 - 2 PL 1 - 2 PL rajčesnekové směsi dle: http://www.toprecepty.cz/recept/28774-cesnekovo-rajcatova-smes-bez-konzervace/ |