Nutriční hodnoty (Podzimní hruškový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 464 kJ / 2 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,50 g |
Tuky | 155,41 g |
– nasycené | 90,01 g |
– nenasycené | 55,14 g |
–– mononenasycené | 48,68 g |
–– polynenasycené | 6,46 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 896 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 330,60 g |
– cukry | 141,25 g |
––– laktóza | 10,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
125 g 125 g moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
125 g 125 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 125 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce jemné strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
hrušky | Hruška čerstvá | |
1 kelímek 1 kelímek kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
moučkový cukr dle chuti | Cukr bílý |