Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní hruškový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 464 kJ /
2 979 kcal
Bílkoviny60,42 g
– z toho živočišné bílkoviny33,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,50 g
Tuky155,41 g
– nasycené90,01 g
– nenasycené55,14 g
–– mononenasycené48,68 g
–– polynenasycené6,46 g
––– omega 30,71 g
Vláknina8,10 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 896 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy330,60 g
– cukry141,25 g
––– laktóza10,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
125 g 125 g moučkového cukru Cukr bílý 125 g
125 g 125 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 125 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce jemné strouhanky Strouhanka pšeničná 15 g
hrušky Hruška čerstvá
1 kelímek 1 kelímek kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
moučkový cukr dle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.