Nutriční hodnoty (Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 498 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,17 g |
Tuky | 14,45 g |
– nasycené | 5,32 g |
– nenasycené | 6,47 g |
–– mononenasycené | 3,80 g |
–– polynenasycené | 2,67 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 18,56 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 93,21 g |
– cukry | 9,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 300 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 lžička 1 lžička mletého chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |