Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skandinávský pekáček s mletým masem a pečenými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 498 kJ /
836 kcal
Bílkoviny75,17 g
– z toho živočišné bílkoviny62,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,17 g
Tuky14,45 g
– nasycené5,32 g
– nenasycené6,47 g
–– mononenasycené3,80 g
–– polynenasycené2,67 g
––– omega 30,18 g
Vláknina18,56 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy93,21 g
– cukry9,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 300 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 lžička 1 lžička mletého chilli Chilli paprička sušená 5 g
1 lžička 1 lžička mletého nového koření Nové koření mleté 5 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
300 ml 300 ml vývaru Vývar hovězí 300 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.