Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort s marcipánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 748 kJ /
4 720 kcal
Bílkoviny74,71 g
– z toho živočišné bílkoviny55,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,36 g
Tuky310,22 g
– nasycené151,90 g
– nenasycené141,65 g
–– mononenasycené116,89 g
–– polynenasycené24,76 g
––– omega 35,55 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 1,95 g
Sodík 628 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy402,00 g
– cukry273,30 g
––– laktóza16,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Korpus: 5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru krystal Cukr bílý 150 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
Krém: 300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 bílá čokoláda Čokoláda mléčná 25%
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
Marcipán: 150 ml vody Voda
70 g g másla (pravého) Máslo kravské
150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká
cca 500 g přesátého cukru moučka Cukr bílý
mandlová tresť (sladká nebo hořká, já dala napůl) Aroma mandlové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.