Nutriční hodnoty (Babiččina zahrádka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 087 kJ / 5 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,91 g |
Tuky | 149,02 g |
– nasycené | 24,13 g |
– nenasycené | 105,21 g |
–– mononenasycené | 89,72 g |
–– polynenasycené | 15,49 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 22,15 g |
Cholesterol | 1,98 g |
Sodík | 811 mg |
Sůl | 2,77 g |
Sacharidy | 924,81 g |
– cukry | 640,52 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vejce | Vejce slepičí | 420 g |
45 dkg 45 dkg cukr krupice | Cukr bílý | 450 g |
30 dkg 30 dkg hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
15 dkg 15 dkg oříšků mletých | Lískový ořech | 150 g |
1,5 1,5 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 18 g |
18 lžic 18 lžic vody | Voda | 324 ml |
2 2 másla | Máslo kravské | 2 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
18 dkg 18 dkg cukru | Cukr bílý | 180 g |
mléko (na pudink) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
rum | Rum | |
věcičky s potahovací hmoty White icing | Fondán | |
potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
kokos | Kokos strouhaný |