Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jablečný kynutý koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 338 kJ /
3 188 kcal
Bílkoviny98,85 g
– z toho živočišné bílkoviny58,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,57 g
Tuky117,45 g
– nasycené54,22 g
– nenasycené52,82 g
–– mononenasycené38,62 g
–– polynenasycené14,21 g
––– omega 30,77 g
Vláknina28,67 g
Cholesterol 1,00 g
Sodík 479 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy419,53 g
– cukry214,86 g
––– laktóza15,69 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
21 g 21 g droždí Droždí pekařské lisované 21 g
40 g 40 g cukr krupice Cukr bílý 40 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové kůry Citronová kúra čerstvá 2.5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
70 g 70 g cukr krupice Cukr bílý 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g
30 g 30 g změklého másla Máslo kravské 30 g
600 g 600 g jablek Jablko čerstvé 600 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
35 g 35 g mandlových lupínků Mandle loupané 35 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.