Nutriční hodnoty (Tvarohovo-jablečný kynutý koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 338 kJ / 3 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,57 g |
Tuky | 117,45 g |
– nasycené | 54,22 g |
– nenasycené | 52,82 g |
–– mononenasycené | 38,62 g |
–– polynenasycené | 14,21 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 28,67 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 419,53 g |
– cukry | 214,86 g |
––– laktóza | 15,69 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
21 g 21 g droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
40 g 40 g cukr krupice | Cukr bílý | 40 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 2.5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
70 g 70 g cukr krupice | Cukr bílý | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
30 g 30 g změklého másla | Máslo kravské | 30 g |
600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
35 g 35 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 35 g |