Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné vdolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie13 710 kJ /
3 277 kcal
Bílkoviny86,68 g
– z toho živočišné bílkoviny20,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,75 g
Tuky110,76 g
– nasycené37,84 g
– nenasycené65,53 g
–– mononenasycené46,13 g
–– polynenasycené19,40 g
––– omega 34,52 g
Vláknina37,30 g
Cholesterol 408 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,56 g
Sacharidy464,65 g
– cukry118,25 g
––– laktóza17,55 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
35 g 35 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 35 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
350 ml 350 ml mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
5 g 5 g krystalového cukru Cukr bílý 5 g
2 g 2 g soli Sůl mořská 2 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
mouka na podsypání Mouka pšeničná hladká
5 5 velkých jablek Jablko čerstvé 750 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
moučkový cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.