Nutriční hodnoty (Škvarkový kapusťák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 465 kJ / 1 784 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,47 g |
Tuky | 26,78 g |
– nasycené | 6,41 g |
– nenasycené | 12,65 g |
–– mononenasycené | 8,80 g |
–– polynenasycené | 3,85 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 42,43 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 609 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 288,45 g |
– cukry | 28,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kapusty (cca 1 hlávka) | Kapusta hlávková čerstvá | 1000 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
škvarků dle libosti | Škvarky | |
3 3 vejce (1 bude na potření) | Vejce slepičí | 210 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
pepř | Pepř černý | |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo na vymazání | Sádlo vepřové |