Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkový kapusťák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 465 kJ /
1 784 kcal
Bílkoviny77,51 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,47 g
Tuky26,78 g
– nasycené6,41 g
– nenasycené12,65 g
–– mononenasycené8,80 g
–– polynenasycené3,85 g
––– omega 30,08 g
Vláknina42,43 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 609 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy288,45 g
– cukry28,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kapusty (cca 1 hlávka) Kapusta hlávková čerstvá 1000 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
škvarků dle libosti Škvarky
3 3 vejce (1 bude na potření) Vejce slepičí 210 g
drcený kmín Kmín mletý
majoránka Majoránka sušená
pepř Pepř černý
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
sůl Sůl mořská
sádlo na vymazání Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.