Nutriční hodnoty (Křehké řezy à la kolínské řepánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 899 kJ / 5 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 104,24 g |
Tuky | 262,72 g |
– nasycené | 51,98 g |
– nenasycené | 187,21 g |
–– mononenasycené | 96,52 g |
–– polynenasycené | 90,69 g |
––– omega 3 | 3,67 g |
Vláknina | 49,60 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 693 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 626,68 g |
– cukry | 162,88 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
5 lžic 5 lžic cukru | Cukr bílý | 125 g |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
šťáva a kůra z poloviny citronu | Citronová kúra čerstvá | |
Na nádivku | ||
cukrová řepa | Cukrová řepa čerstvá | |
200 g 200 g máku | Mák modrý | 200 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
špetka špetka mletého hřebíčku | Hřebíček | |
šťáva a kůra z poloviny citronu | Citronová kúra čerstvá | |
cukr dle chuti | Cukr bílý |