Nutriční hodnoty (Tuňák v pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 867 kJ / 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 18,98 g |
– nasycené | 4,83 g |
– nenasycené | 8,97 g |
–– mononenasycené | 6,90 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 41,04 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 steaky 4 steaky tuňáka (asi 3 cm silné) | Tuňák filet | |
4 PL 4 PL směsi drcených pepřů (sečuánský, černý, zelený) | Pepř černý | 80 g |
pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
3 3 vařené žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
panenský olivový olej (cca 100 ml) | Olej olivový |