Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbový salát I)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 727 kJ /
1 608 kcal
Bílkoviny83,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny83,65 g
Tuky9,41 g
– nasycené5,52 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené2,15 g
–– polynenasycené1,85 g
––– omega 30,00 g
Vláknina197,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 543 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy215,40 g
– cukry132,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg různých hub Hřib čerstvý 2000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
350 g 350 g červená paprika Paprika červená čerstvá 350 g
350 g 350 g zelená paprika Paprika zelená čerstvá 350 g
350 g 350 g žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 350 g
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
0,4 dcl 0,4 dcl octa Ocet lihový 40.00000059604645 ml
0,30 dkg 0,30 dkg cukru Cukr bílý 3.0000001192092896 g
0,06 dkg 0,06 dkg soli Sůl mořská 0.5999999865889549 g
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.