Nutriční hodnoty (Houbový salát I)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 727 kJ / 1 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,65 g |
Tuky | 9,41 g |
– nasycené | 5,52 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 2,15 g |
–– polynenasycené | 1,85 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 197,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 543 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 215,40 g |
– cukry | 132,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg různých hub | Hřib čerstvý | 2000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
350 g 350 g červená paprika | Paprika červená čerstvá | 350 g |
350 g 350 g zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | 350 g |
350 g 350 g žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 350 g |
2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
0,4 dcl 0,4 dcl octa | Ocet lihový | 40.00000059604645 ml |
0,30 dkg 0,30 dkg cukru | Cukr bílý | 3.0000001192092896 g |
0,06 dkg 0,06 dkg soli | Sůl mořská | 0.5999999865889549 g |
10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček pepře | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený |