Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový dort Jahody)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 704 kJ /
4 470 kcal
Bílkoviny103,50 g
– z toho živočišné bílkoviny91,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,16 g
Tuky320,91 g
– nasycené170,42 g
– nenasycené134,78 g
–– mononenasycené111,87 g
–– polynenasycené22,91 g
––– omega 36,30 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 748 mg
Sůl2,43 g
Sacharidy288,45 g
– cukry179,45 g
––– laktóza43,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g cukru písek Cukr bílý 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 rovná lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
4 lžíce 4 lžíce horké vody Voda 72 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
jahodová marmeláda Marmeláda jahodová
2 2 banány Banán čerstvý 180 g
500 g 500 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
cukr krystal (podle chuti) Cukr bílý
1 1 želatinový ztužovač Ztužovač želatinový
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
2 2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
cukr moučka (podle chuti) Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce solamylu Bramborový škrob 30 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
kapka kapka vanilkové tresti Aroma vanilkové
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
cukr moučka (podle chuti) Cukr bílý
potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )
čerstvé jahody Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.