Nutriční hodnoty (Kuřecí flamendr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 411 kJ / 1 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,26 g |
Tuky | 63,48 g |
– nasycené | 9,27 g |
– nenasycené | 51,14 g |
–– mononenasycené | 35,68 g |
–– polynenasycené | 15,47 g |
––– omega 3 | 3,81 g |
Vláknina | 52,30 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 86,40 g |
– cukry | 45,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích stehenních řízků (mohou být i prsíčka) | Kuřecí stehenní řízky | 400 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3-4 3-4 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 1500 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |