Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Margot buchta II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 059 kJ /
5 033 kcal
Bílkoviny99,60 g
– z toho živočišné bílkoviny32,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,19 g
Tuky159,87 g
– nasycené17,71 g
– nenasycené127,89 g
–– mononenasycené88,84 g
–– polynenasycené39,05 g
––– omega 310,67 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 788 mg
Sodík 503 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy789,64 g
– cukry343,56 g
––– laktóza9,19 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1,25 hrnku 1,25 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 312.5 g
1,25 hrnku 1,25 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 312.5 g
1,25 hrnku 1,25 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 312.5 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 187.5 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 čokoláda margot Čokoládová tyčinka
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.