Nutriční hodnoty (Margot buchta II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 059 kJ / 5 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,19 g |
Tuky | 159,87 g |
– nasycené | 17,71 g |
– nenasycené | 127,89 g |
–– mononenasycené | 88,84 g |
–– polynenasycené | 39,05 g |
––– omega 3 | 10,67 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 789,64 g |
– cukry | 343,56 g |
––– laktóza | 9,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1,25 hrnku 1,25 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 312.5 g |
1,25 hrnku 1,25 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 312.5 g |
1,25 hrnku 1,25 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 312.5 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
1 1 čokoláda margot | Čokoládová tyčinka | |
ořechy | Vlašské ořechy |