Nutriční hodnoty (Krémové krůtí rizoto s kotrčem kadeřavým)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 152 kJ / 2 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,30 g |
Tuky | 35,33 g |
– nasycené | 5,96 g |
– nenasycené | 26,24 g |
–– mononenasycené | 20,76 g |
–– polynenasycené | 5,48 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 18,64 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 422,88 g |
– cukry | 29,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg rýže Arborio | Rýže bílá | 500 g |
cca 0,5 l cca 0,5 l kuřecího vývaru ( z masa nebo z kostky) | Vývar kuřecí | |
olej | Olej řepkový | |
0,5 kg 0,5 kg krůtích prsních řízků | Kuře prso | 500 g |
koření směs Karibik | Provensálské koření | |
1 1 středně velká plodnice kotrče kadeřavého | Hřib čerstvý | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
100 g 100 g sušených rajčat naložených v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá |