Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémové krůtí rizoto s kotrčem kadeřavým)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 152 kJ /
2 665 kcal
Bílkoviny155,80 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,30 g
Tuky35,33 g
– nasycené5,96 g
– nenasycené26,24 g
–– mononenasycené20,76 g
–– polynenasycené5,48 g
––– omega 31,03 g
Vláknina18,64 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 494 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy422,88 g
– cukry29,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg rýže Arborio Rýže bílá 500 g
cca 0,5 l cca 0,5 l kuřecího vývaru ( z masa nebo z kostky) Vývar kuřecí
olej Olej řepkový
0,5 kg 0,5 kg krůtích prsních řízků Kuře prso 500 g
koření směs Karibik Provensálské koření
1 1 středně velká plodnice kotrče kadeřavého Hřib čerstvý
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
100 g 100 g sušených rajčat naložených v oleji Rajčata červená sušená v oleji 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.