Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové vafle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 654 kJ /
2 546 kcal
Bílkoviny51,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky150,32 g
– nasycené36,89 g
– nenasycené103,65 g
–– mononenasycené70,08 g
–– polynenasycené33,57 g
––– omega 32,35 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 595 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy230,03 g
– cukry83,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g margarínu nebo másla Margarín 200 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1/8 l 1/8 l vlažné vody Voda 125 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1 1 rozemletý hřebíček Hřebíček
5 g 5 g mletých loupaných mandlí Mandle loupané 5 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
250 g 250 g nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.