Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí pod celerovo - bramborovým gratinem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 505 kJ /
2 272 kcal
Bílkoviny39,99 g
– z toho živočišné bílkoviny20,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,54 g
Tuky171,71 g
– nasycené85,79 g
– nenasycené81,65 g
–– mononenasycené68,87 g
–– polynenasycené12,78 g
––– omega 30,97 g
Vláknina34,41 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 3,59 g
Sůl8,75 g
Sacharidy125,15 g
– cukry32,33 g
––– laktóza21,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí řízky Kuře prso
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
400-500 g 400-500 g celeru Celer bulva čerstvá 450 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
300 ml 300 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 300 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 PL 1 PL dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 PL 1 PL hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
sůl Sůl mořská
oblíbené koření Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.