Nutriční hodnoty (Kuřecí pod celerovo - bramborovým gratinem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 505 kJ / 2 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,54 g |
Tuky | 171,71 g |
– nasycené | 85,79 g |
– nenasycené | 81,65 g |
–– mononenasycené | 68,87 g |
–– polynenasycené | 12,78 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 34,41 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,75 g |
Sacharidy | 125,15 g |
– cukry | 32,33 g |
––– laktóza | 21,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
400-500 g 400-500 g celeru | Celer bulva čerstvá | 450 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
300 ml 300 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 300 ml |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 PL 1 PL hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
oblíbené koření | Pepř černý |