Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Boloňská omáčka s těstovinami (vřeteny))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 759 kJ /
659 kcal
Bílkoviny106,55 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,55 g
Tuky16,23 g
– nasycené3,91 g
– nenasycené8,19 g
–– mononenasycené6,83 g
–– polynenasycené1,36 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 276 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy11,10 g
– cukry6,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
konzerva konzerva loupaných rajčat nebo 5 spařených a oloupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
bazalka (nejlépe čerstvá) Bazalka čerstvá
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
4 lžíce 4 lžíce červeného vína Víno červené suché 60 ml
trocha trocha oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.