Nutriční hodnoty (Boloňská omáčka s těstovinami (vřeteny))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 759 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,55 g |
Tuky | 16,23 g |
– nasycené | 3,91 g |
– nenasycené | 8,19 g |
–– mononenasycené | 6,83 g |
–– polynenasycené | 1,36 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 11,10 g |
– cukry | 6,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
konzerva konzerva loupaných rajčat nebo 5 spařených a oloupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
bazalka (nejlépe čerstvá) | Bazalka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce červeného vína | Víno červené suché | 60 ml |
trocha trocha oleje | Olej řepkový |