Nutriční hodnoty (Kuřecí s coppa di parma a zralým kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 259 kJ / 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,97 g |
Tuky | 29,20 g |
– nasycené | 15,92 g |
– nenasycené | 12,28 g |
–– mononenasycené | 9,72 g |
–– polynenasycené | 2,56 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 1,64 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 536 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 10,96 g |
– cukry | 7,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
100 g 100 g coppa di parma | ||
100 g 100 g měkkého zrajícího kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 100 g |
100 ml 100 ml portského vína nebo vinného likéru, nebo naředěné griotky či cherry | Víno portské | 100 ml |
3-4 lžičky 3-4 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 21 g |
olivový olej extra virgine | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |