Nutriční hodnoty (Dýně s hruškou "na víně")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 205 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,69 g |
Tuky | 29,57 g |
– nasycené | 5,98 g |
– nenasycené | 21,71 g |
–– mononenasycené | 9,99 g |
–– polynenasycené | 11,72 g |
––– omega 3 | 2,75 g |
Vláknina | 28,22 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 63,05 g |
– cukry | 34,42 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g již očištěné dýně Hokkaido (1/2 z menšího plodu) | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
200 ml 200 ml bílého vína (použila jsem Rulandské) | Víno bílé suché | 200 ml |
1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 velká hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
2 PL 2 PL sezamového semínka | Sezam loupaný | 30 g |
1 PL 1 PL lněného semínka | Lněná semínka | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
3 3 cm plátek másla | Máslo kravské | 3 g |
zelená petrželka na posypání hotového pokrmu | Petržel nať čerstvá |