Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýně s hruškou "na víně")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 205 kJ /
766 kcal
Bílkoviny19,71 g
– z toho živočišné bílkoviny0,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,69 g
Tuky29,57 g
– nasycené5,98 g
– nenasycené21,71 g
–– mononenasycené9,99 g
–– polynenasycené11,72 g
––– omega 32,75 g
Vláknina28,22 g
Cholesterol 8 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy63,05 g
– cukry34,42 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g již očištěné dýně Hokkaido (1/2 z menšího plodu) Dýně Hokkaidó čerstvá 400 g
200 ml 200 ml bílého vína (použila jsem Rulandské) Víno bílé suché 200 ml
1 1 žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 velká hruška Hruška čerstvá 130 g
2 PL 2 PL sezamového semínka Sezam loupaný 30 g
1 PL 1 PL lněného semínka Lněná semínka 15 g
sůl Sůl mořská
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
3 3 cm plátek másla Máslo kravské 3 g
zelená petrželka na posypání hotového pokrmu Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.