Nutriční hodnoty (Vepřové s kapustičkami a václavkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 489 kJ / 1 073 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,84 g |
Tuky | 23,56 g |
– nasycené | 6,58 g |
– nenasycené | 11,63 g |
–– mononenasycené | 9,15 g |
–– polynenasycené | 2,48 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 40,96 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 64,20 g |
– cukry | 11,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
500 g 500 g Václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
500 g 500 g růžičková kapusta | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
voda | Voda |