Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové s kapustičkami a václavkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 489 kJ /
1 073 kcal
Bílkoviny131,34 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,84 g
Tuky23,56 g
– nasycené6,58 g
– nenasycené11,63 g
–– mononenasycené9,15 g
–– polynenasycené2,48 g
––– omega 30,10 g
Vláknina40,96 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 358 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy64,20 g
– cukry11,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
500 g 500 g Václavek Václavka čerstvá 500 g
500 g 500 g růžičková kapusta Kapusta růžičková čerstvá 500 g
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
majoránka Majoránka sušená
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.