Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 492 kJ /
4 898 kcal
Bílkoviny0,95 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,95 g
Tuky2,57 g
– nasycené0,98 g
– nenasycené1,43 g
–– mononenasycené0,58 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy514,20 g
– cukry500,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
24 24 ořechů Vlašské ořechy
15 g 15 g celé skořice Skořice ceylonská 15 g
8 g 8 g hřebíčků Hřebíček 8 g
4 g 4 g muškátového květu (nebo oříšku) Muškát květ sušený 4 g
1 l 1 l vodky (koňaku nebo slivovice) Vodka 1000 ml
0,5 kg 0,5 kg cukru Cukr bílý 500 g
trochu trochu vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.