Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobrota z jednoho kastrolu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 610 kJ /
2 297 kcal
Bílkoviny156,58 g
– z toho živočišné bílkoviny135,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,98 g
Tuky97,97 g
– nasycené52,18 g
– nenasycené40,46 g
–– mononenasycené19,35 g
–– polynenasycené21,11 g
––– omega 30,18 g
Vláknina28,20 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 3,55 g
Sůl8,40 g
Sacharidy184,30 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového mletého masa Vepřová plec 400 g
400 g 400 g vinné klobásy Klobása vinná 400 g
1 kg 1 kg menších brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
pažitka (nemusí být) Pažitka čerstvá
majoránka Majoránka sušená
tymián Tymián sušený
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.