Nutriční hodnoty (Dobrota z jednoho kastrolu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 610 kJ / 2 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
Tuky | 97,97 g |
– nasycené | 52,18 g |
– nenasycené | 40,46 g |
–– mononenasycené | 19,35 g |
–– polynenasycené | 21,11 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 184,30 g |
– cukry | 14,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového mletého masa | Vepřová plec | 400 g |
400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
1 kg 1 kg menších brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
pažitka (nemusí být) | Pažitka čerstvá | |
majoránka | Majoránka sušená | |
tymián | Tymián sušený | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |