Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 318 kJ /
1 032 kcal
Bílkoviny169,73 g
– z toho živočišné bílkoviny168,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,73 g
Tuky27,27 g
– nasycené6,37 g
– nenasycené14,37 g
–– mononenasycené11,88 g
–– polynenasycené2,48 g
––– omega 30,08 g
Vláknina7,95 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 424 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy24,15 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového masa na dušení( doporučuji masový výřez) Vepřová kýta 800 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 hrsti 3 hrsti zelených fazolek Fazolky čerstvé
1 lžíce 1 lžíce celého kmínu (nemusí být úplně plná) Kmín 15 g
1 lžíce 1 lžíce sušené hlívy ústřičné Hlíva ústřičná sušená
větvička větvička libečku Libeček čerstvý
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.