Nutriční hodnoty (Vepřový výřez na kmíně, fazolkách se sušenou hlívou ústřičnou a libečkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 318 kJ / 1 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 168,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,73 g |
Tuky | 27,27 g |
– nasycené | 6,37 g |
– nenasycené | 14,37 g |
–– mononenasycené | 11,88 g |
–– polynenasycené | 2,48 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 7,95 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 24,15 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového masa na dušení( doporučuji masový výřez) | Vepřová kýta | 800 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 hrsti 3 hrsti zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce celého kmínu (nemusí být úplně plná) | Kmín | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sušené hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná sušená | |
větvička větvička libečku | Libeček čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |