Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková žemlovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 227 kJ /
4 834 kcal
Bílkoviny108,12 g
– z toho živočišné bílkoviny51,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,88 g
Tuky216,11 g
– nasycené124,15 g
– nenasycené79,01 g
–– mononenasycené66,79 g
–– polynenasycené12,23 g
––– omega 31,06 g
Vláknina38,30 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 4,46 g
Sůl10,33 g
Sacharidy595,10 g
– cukry286,90 g
––– laktóza35,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g žemlí (nebo veky) Houska pšeničná 600 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
700 ml 700 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 700 ml
600 g 600 g jablek Jablko čerstvé 600 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
cukr na pocukrování Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.