Nutriční hodnoty (Jablková žemlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 227 kJ / 4 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,88 g |
Tuky | 216,11 g |
– nasycené | 124,15 g |
– nenasycené | 79,01 g |
–– mononenasycené | 66,79 g |
–– polynenasycené | 12,23 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 38,30 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 4,46 g |
Sůl | 10,33 g |
Sacharidy | 595,10 g |
– cukry | 286,90 g |
––– laktóza | 35,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g žemlí (nebo veky) | Houska pšeničná | 600 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
700 ml 700 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml |
600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
cukr na pocukrování | Cukr bílý |