Nutriční hodnoty (Glazované kuřecí s pórkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 371 kJ / 1 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 185,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,86 g |
Tuky | 44,16 g |
– nasycené | 21,91 g |
– nenasycené | 19,56 g |
–– mononenasycené | 14,95 g |
–– polynenasycené | 4,61 g |
––– omega 3 | 2,10 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,35 g |
Sacharidy | 61,78 g |
– cukry | 37,02 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 PL 1 PL tekutého medu | Med nepasterovaný | 36 g |
3 PL 3 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
50 ml 50 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 KL 2 KL estragonu sušeného nebo 1 PL čerstvého ) | Estragon sušený | 10 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
2 KL 2 KL hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 10 g |
2 KL 2 KL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
100 g 100 g krémového čerstvého sýru | Sýr hrudkový kravský | 100 g |
50 ml 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
zbytek marinády |