Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špecle-jemné přílohové noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 309 kJ /
1 986 kcal
Bílkoviny54,20 g
– z toho živočišné bílkoviny12,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,80 g
Tuky58,29 g
– nasycené33,69 g
– nenasycené19,41 g
–– mononenasycené15,62 g
–– polynenasycené3,79 g
––– omega 30,49 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 414 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,61 g
Sacharidy304,25 g
– cukry16,03 g
––– laktóza4,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 ml 400 ml polohrubé mouky (promíchané s) Mouka pšeničná polohrubá 400 g
1/4 sáčku 1/4 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 3 g
155 ml 155 ml 30% smetany ke šlehání nebo neslazeného kondenzovaného mléka Smetana kravská sladká 30% 155 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 pl 3 pl nasekaných čerstvých bylinek petržel pažitka rozmarýn Petržel nať čerstvá 45 g
1/2 kl 1/2 kl soli Sůl mořská 4 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.