Nutriční hodnoty (Špecle-jemné přílohové noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 309 kJ / 1 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,80 g |
Tuky | 58,29 g |
– nasycené | 33,69 g |
– nenasycené | 19,41 g |
–– mononenasycené | 15,62 g |
–– polynenasycené | 3,79 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 414 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,61 g |
Sacharidy | 304,25 g |
– cukry | 16,03 g |
––– laktóza | 4,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 ml 400 ml polohrubé mouky (promíchané s) | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1/4 sáčku 1/4 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
155 ml 155 ml 30% smetany ke šlehání nebo neslazeného kondenzovaného mléka | Smetana kravská sladká 30% | 155 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 pl 3 pl nasekaných čerstvých bylinek petržel pažitka rozmarýn | Petržel nať čerstvá | 45 g |
1/2 kl 1/2 kl soli | Sůl mořská | 4 g |