Nutriční hodnoty (Fofr francouzský koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 880 kJ / 3 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,52 g |
Tuky | 151,82 g |
– nasycené | 17,34 g |
– nenasycené | 121,41 g |
–– mononenasycené | 85,45 g |
–– polynenasycené | 35,96 g |
––– omega 3 | 10,34 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 423 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 359,52 g |
– cukry | 242,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kyselejších jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
400 g 400 g čerstvých hrušek nebo kompotovaných hrušek | Hruška čerstvá | 400 g |
130 g 130 g pískového cukru | Cukr bílý | 130 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
6 lžic 6 lžic rostlinného oleje | Olej řepkový | 120 ml |
3 3 vejce velikosti M | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1/4 l 1/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
moučkový cukr na posypání (nemusí být) | Cukr bílý |