Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fofr francouzský koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 880 kJ /
3 078 kcal
Bílkoviny55,06 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,52 g
Tuky151,82 g
– nasycené17,34 g
– nenasycené121,41 g
–– mononenasycené85,45 g
–– polynenasycené35,96 g
––– omega 310,34 g
Vláknina26,90 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 423 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy359,52 g
– cukry242,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kyselejších jablek Jablko čerstvé 400 g
400 g 400 g čerstvých hrušek nebo kompotovaných hrušek Hruška čerstvá 400 g
130 g 130 g pískového cukru Cukr bílý 130 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
6 lžic 6 lžic rostlinného oleje Olej řepkový 120 ml
3 3 vejce velikosti M Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
moučkový cukr na posypání (nemusí být) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.