Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 696 kJ /
883 kcal
Bílkoviny99,56 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,56 g
Tuky13,84 g
– nasycené2,21 g
– nenasycené5,76 g
–– mononenasycené3,56 g
–– polynenasycené2,21 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 505 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy41,10 g
– cukry9,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater nebo jiných jater Játra vepřová 500 g
300 ml 300 ml červeného vína Víno červené suché 300 ml
4 cm 4 cm čerstvě nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený
1 1 malá sušená chilli paprička Chilli paprička sušená
4 PL 4 PL nahrubo nastrouhaného celeru (může být i naložený a okapaný celer) Celer bulva čerstvá
sojová omáčka Sójová omáčka Tamari
tymián Tymián sušený
petrželka Petržel nať čerstvá
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 rajský protlak Protlak rajčatový
Solamyl nebo hladkou mouku na zahuštění Bramborový škrob
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1-2 nožičky 1-2 nožičky Spišské klobásy Klobása
vývar nebo voda Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.