Nutriční hodnoty (Václavky s kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 882 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,47 g |
Tuky | 2,04 g |
– nasycené | 1,48 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,41 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 47,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 57,75 g |
– cukry | 12,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g václavek | Václavka čerstvá | 700 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty = kel | Kapusta hlávková čerstvá | 350 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
stonek stonek celeru | Celer bulva čerstvá | |
libečku | Libeček čerstvý |