Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavky s kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 882 kJ /
450 kcal
Bílkoviny29,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,47 g
Tuky2,04 g
– nasycené1,48 g
– nenasycené0,47 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,41 g
––– omega 30,00 g
Vláknina47,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy57,75 g
– cukry12,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g václavek Václavka čerstvá 700 g
1/2 hlávky 1/2 hlávky kapusty = kel Kapusta hlávková čerstvá 350 g
olej Olej řepkový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
mletá paprika Paprika červená sušená
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
stonek stonek celeru Celer bulva čerstvá
libečku Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.