Nutriční hodnoty (Ostřejší, kedlubnovo - vaječná pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 780 kJ / 664 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 39,92 g |
| – nasycené | 12,18 g |
| – nenasycené | 18,36 g |
| –– mononenasycené | 14,12 g |
| –– polynenasycené | 4,24 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,07 g |
| Sacharidy | 13,70 g |
| – cukry | 9,10 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce -uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 1 PL 1 PL ostrého paprikového krému | Pasta papriková | |
| 2 PL 2 PL zakysané smetany nebo tatarky s jogurtem | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 100 g 100 g nahrubo nastrouhané šunky nebo jakékoliv uzeniny | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 malá nahrubo nastrouhaná kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinky na ozdobu | Petržel nať čerstvá |