Nutriční hodnoty (Voňavá "rybářská" sekaná)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 391 kJ / 1 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,42 g |
Tuky | 85,08 g |
– nasycené | 22,47 g |
– nenasycené | 44,05 g |
–– mononenasycené | 35,42 g |
–– polynenasycené | 8,63 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 10,46 g |
Cholesterol | 378 mg |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,03 g |
Sacharidy | 70,04 g |
– cukry | 11,72 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g Hoki filet (medailonky 3 ks) | ||
250 g 250 g libového vepřového bůčku | Vepřový bok | 250 g |
60 ml 60 ml mléka nebo vody | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
2 2 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kávová lžička soli | Sůl mořská | |
1/4 1/4 kávové lžičky mletého chilli | Chilli paprička sušená | |
1/4 1/4 kávové lžičky mletého muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
trochu trochu oleje nebo sádla do pekáčku | Olej řepkový |