Nutriční hodnoty (Vepřová líčka na tymiánu a celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
Tuky | 0,42 g |
– nasycené | 0,15 g |
– nenasycené | 0,15 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
– cukry | 8,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová líčka | Vepřová líčka | |
1/2 1/2 řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |