Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldový krém s kukuřicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 997 kJ /
1 672 kcal
Bílkoviny41,41 g
– z toho živočišné bílkoviny4,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,60 g
Tuky34,37 g
– nasycené16,09 g
– nenasycené17,79 g
–– mononenasycené9,27 g
–– polynenasycené8,52 g
––– omega 30,59 g
Vláknina40,80 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,00 g
Sacharidy290,49 g
– cukry34,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 PL 2 PL masla Máslo kravské 20 g
1 1 menšia cibuľa Cibule čerstvá
2 ks 2 ks zemiakov
10 10 veľkých listov mangoldu aj so stopkami Mangold
700 ml 700 ml voda - vývar Vývar hovězí 700 ml
soľ Sůl mořská
3 3 strúčiky cesnaku Česnek čerstvý 210 g
500 ml 500 ml mlieka
200 ml 200 ml šľahačka, príp. smotana na varenie
300 g 300 g mrazenej kukurice - zrná Kukuřice sterilovaná 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.