Nutriční hodnoty (Mangoldový krém s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 997 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,60 g |
Tuky | 34,37 g |
– nasycené | 16,09 g |
– nenasycené | 17,79 g |
–– mononenasycené | 9,27 g |
–– polynenasycené | 8,52 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 40,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 290,49 g |
– cukry | 34,36 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 PL 2 PL masla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 menšia cibuľa | Cibule čerstvá | |
2 ks 2 ks zemiakov | ||
10 10 veľkých listov mangoldu aj so stopkami | Mangold | |
700 ml 700 ml voda - vývar | Vývar hovězí | 700 ml |
soľ | Sůl mořská | |
3 3 strúčiky cesnaku | Česnek čerstvý | 210 g |
500 ml 500 ml mlieka | ||
200 ml 200 ml šľahačka, príp. smotana na varenie | ||
300 g 300 g mrazenej kukurice - zrná | Kukuřice sterilovaná | 300 g |