Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Můj boršč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie843 kJ /
201 kcal
Bílkoviny5,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,74 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,17 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,02 g
Vláknina11,89 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy39,90 g
– cukry8,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
hrst hrst mletého masa Vepřový ořez
kousek kousek vepřového masa Vepřová kýta
kostra z kuřete Kuře
1 1 zavařované bílé zelí Zelí bílé čerstvé
2 2 řepy (či mala lahvička zavařované řepy) Červená řepa čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
masox Bujón hovězí
par kuliček kuliček pepře Pepř černý
rajčatový protlak Protlak rajčatový
kečup Kečup sladký
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.